Schadeherstel

Autoschade melden aan verzekeraar

Vul direct na het ongeval op de plaats van het ongeval het Europees Schadeformulier in en stuur dit aan uw lease- of verzekeringsmaatschappij of assurantietussenpersoon. Meld de autoschade telefonisch bij uw lease- of verzekeringsmaatschappij of tussenpersoon. Geef hierbij aan dat u de autoschade laat herstellen bij Persoon Schadeherstel en Carrosserie B.V.

 

Bel Persoon Schadeherstel en Carrosserie en meld ons de schade

Neem contact met ons op via 026-3255627 en meld ons de schade. Wij kunnen u dan adviseren wat te doen. Meestal komt het er op neer dat wij u verzoeken langs te komen zodat wij de schade kunnen beoordelen en een reparatiedatum met u kunnen afstemmen.

Indien er een noodreparatie noodzakelijk is zullen wij deze direct uitvoeren en direct een afspraak plannen voor het uitvoeren van de definitieve herstelwerkzaamheden. Ook kan het zijn dat het voertuig naar onze mening niet meer technisch of verkeersveilig de weg op kan. Wij zullen dan het voertuig direct in reparatie nemen (indien het voertuig reparabel is). Tevens willen wij ervoor zorg dragen dat u zo spoedig mogelijk weer mobiel bent.
Indien uw voertuig door een bergingsbedrijf afgesleept moet worden kunt u aan de chauffeur van het bergingsbedrijf ons adres (Nijverheidstraat 42 te Bemmel) doorgeven als losadres van het voertuig.

 

Online schade aanmeldformulier